Camden Hills Regional High School

Home of the Windjammers

CHRHS Daily Schedule

1 Hour Delay
2 Hour Delay

Bell Schedule

7:35 Warning Bell
7:40-7:47 Homeroom
7:47-7:52 Passing
7:52-9:12 1st Period (80 minutes)
Half period passing is at 8:31
9:12-9:25 Break
9:25-9:30 Passing
9:30-10:50 2nd Period (80 minutes)
Half period passing is at 10:09
Afternoon MCST and Zenith students go to lunch at 10:35.
Morning MCST and Zenith students will arrive and go to 3A.
10:50-10:55 Passing
10:55-12:45 3rd Period
10:55-12:15 3A-B (80 minutes)
10:55-11:35 3A (40 minutes)
3A Lunch 10:55-11:20
11:25-12:45 3B-C (80 minutes)
3B Lunch 11:37-12:02
12:05-12:45 3C (40 minutes)
3C Lunch 12:20- 12:45
12:45-12:50 Passing
12:50-2:15 4th Period (80 minutes)
Half period passing is at 1:31

1 Hour Delay

8:35 Warning Bell
8:40-8:45 Homeroom
8:45-8:50 Passing
8:50-9:50 1st Period (60 minutes)
Half period passing is at 9:20
9:50-9:55 Passing
9:55-10:55 2nd Period (60 minutes)
Half period passing is at 10:25
Afternoon MCST and Zenith students go to lunch at 10:35.
If the morning MCST bus is running, Morning MCST students will arrive and go to Cafe study hall.
10:55-11:00 Passing
11:00-12:50 3rd Period
11:00-12:20 3A-B (80 minutes)
11:00-11:40 3A (40 minutes)
3A Lunch 11:00-11:25
11:30-12:50 3B-C (80 minutes)
3B Lunch 11:42-12:07
12:10-12:50 3C (40 minutes)
3C Lunch 12:25-12:50
12:50-12:55 Passing
12:55-2:15 4th Period (80 minutes)
Half period passing is at 1:34

2 Hour Delay

There is no Morning MCST. Morning MCST students should report to Cafe study hall.
9:35 Warning Bell
9:40-9:45 Homeroom
9:45-9:50 Passing
9:50-10:32 1st Period (42 minutes)
Half period passing is at 10:10
10:32-10:37 Passing
10:37-11:19 2nd Period (42 minutes)
Half period passing is at 10:55
Afternoon MCST and Zenith students go to lunch at 10:35.
11:19-11:24 Passing
11:24-1:14 3rd Period
11:24-12:47 3A-B (80 minutes)
11:24-12:04 3A (40 minutes)
3A Lunch 11:19-11:47
11:51-1:14 3B-C (80 minutes)
3B Lunch 12:04-12:29
12:34-1:14 3C (40 minutes)
3C Lunch 12:47- 1:14
1:14-1:18 Passing
1:18-2:15 4th Period (57 minutes)
Half period passing is at 1:46